Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία Πλαστικά Λακωνίας Ε.Π.Ε., με τον διακριτικό τίτλο Lacoplast L.T.D. είναι μία Βιομηχανία Παραγωγής πλαστικών ειδών συσκευασίας η οποία ιδρύθηκε το 2004.

Στοιχεία Επικοινωνίας
  • 5ο χλμ. Επαρχιακής οδού Σκάλας-Γυθείου, 23051
    Σκάλα Λακωνίας
  • Τηλέφωνα: 27350-29130/22469/23970
    FAX: 27350-23969/29065
Φόρμα Επικοινωνίας

Εταιρικό προφίλ

Η εταιρεία Πλαστικά Λακωνίας Ε.Π.Ε., με τον διακριτικό τίτλο Lacoplast L.T.D. είναι μία Βιομηχανία Παραγωγής πλαστικών ειδών συσκευασίας η οποία ιδρύθηκε το 2004.

Εγκαταστάσεις

Η έδρα της εταιρείας βρίσκετε στο 5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σκάλας-Γυθείου. Βρίσκεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο 200 στεμμάτων με κτιριακές εγκαταστάσεις 5.000 τ.μ., και διαθέτει ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Οικολογική συνείδηση: Στην προσπάθεια μας για ένα καθαρότερο περιβάλλον η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί από την Wells Plastics Limited για την παραγωγή οξοβιοδιασπώμενων τσαντών, χρησιμοποιώντας Revert technology, φιλικότερες προς το περιβάλλον καθώς βιοδιασπώνται σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Το scrap της εταιρείας ανακυκλώνεται κατά 100% και επαναχρησιμοποιείται όπου είναι εφικτό.

Εταιρική Στρατηγική

Η εταιρεία Πλαστικά Λακωνίας Ε.Π.Ε. δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό και την παραγωγική διαδικασία έχει δημιουργήσει ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον με στόχο την ποιοτική κάλυψη των αναγκών των πελατών της, την καλή επικοινωνιακή πολιτική και εξυπηρέτηση των πελατών μας. Σε συνάρτηση με την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας εγγυάται μακροχρόνιες και σταθερές συνεργασίες με αποτέλεσμα την ανοδική πορεία της εταιρείας στον τομέα των πλαστικών. Η παραγωγή καινοτόμων προϊόντων που εξασφαλίζουν στους πελάτες μας πλεονεκτήματα ποιότητας, κόστους και παραγωγικότητας.

Βιομηχανικές Μονάδες

Πλήρης Μηχανολογικός εξοπλισμός για την παραγωγή πλαστικής σακούλας και τσάντας:

Extruders – παραγωγής HDPE και LDPE φιλμ, Εκτύπωση – 8 χρωμάτων με την μέθοδο φλεξογραφίας, Κοπτοκολλητικές μηχανές για την κόλληση και την κοπή της σακούλας, Ανακύκλωση - Μύλοι ανακύκλωσης PE και PP.

Τομείς Προϊόντων

Α. Πλαστικές τσάντες

Χρήση: Βιομηχανικές Τσάντες ( πάγου, άμμου, υλικών οικοδομών, κηπευτικά και άλλα) Τσάντες Εμπορίου (super market, ζαχαροπλαστείου, ξενοδοχείων, λιανικών καταστημάτων και άλλα) Σακουλάκια συσκευασίας τροφίμων (τυρί, αλλαντικά, γλυκά, όσπρια και άλλα) Σάκοι Απορριμμάτων Αγροτικό Φιλμ Είδος: T-SHIRT (Φανελάκι) HANDBAG (Χούφτα) SOFT-LOOP (Χεράκι) ΦΑΚΕΛΟΣ Όλες οι παραπάνω τσάντες μπορούν να παραχθούν σε διάφορες διαστάσεις και χρώματα, με ή χωρίς εκτύπωση και σε δύο είδη πλαστικού φιλμ, μαλακό (LDPE) και υψημοριακό-μεσομοριακό (HDPE) πολυαιθυλένιο.

Β. Πλαστικό φιλμ συρρίκνωσης για συσκευασία προϊόντων.

Γ. Πλαστικά κιβώτια μίας χρήσης σε διαφορετικές διαστάσεις.

Διαστάσεις : 40 x 30 x 22 50 x 30 x 19 50 x 30 x 27 50 x 30 x 17

Δ. Διαμόρφωση χαρτοκιβωτίων τύπου plaform και open top (με γώνια), σε διαφορετικές διαστάσεις και εκτυπώσεις.

Ισολογιστός χρήσεως 2015